Podcast – Unleash the hero within

Even geen blog deze keer, maar een link naar de Podcast die op 7 april is opgenomen. Marianne Heemsker van Widows & Widowers interviewt me over de wijze waarop het schrijvend tekenen van Sqribox mensen kan helpen die hun partner verloren hebben.

Aldus Widows & Widowers: 

“Schrijvend tekenen of tekenend schrijven? En dat is goed voor je? Waarom dan?

In deze aflevering van de WidowTalk ga ik, Marianne Heemskerk, in gesprek met Daniëlle Botermans. Met haar Sqribox biedt zij de mogelijkheid om op leuke en creatieve wijze een verandering in je brein teweeg te brengen. Om een andere, hopelijk positievere, mindset te bereiken. Iets waar weduwen en weduwnaars maar al te goed gebruik van kunnen maken.

Met Daniëlle praat ik over verlies en rouw. Dat hebben we op onze eigen manier allebei meegemaakt en daarna vinden we elkaar. Ze vertelt hoe Sqribox haar heeft geholpen. Hoe tekenend schrijven, of schrijvend tekenen, het continu herhalen van hetzelfde zinnetje, mantra, de positieve affirmatie, leidt tot een verankering in je brein. Waardoor je tot rust kan komen en anders naar dingen kan gaan kijken. Hoe dit haar heeft geholpen en nog steeds helpt, omdat ze het nog regelmatig gebruikt. En daar heeft ze een bedrijf van gemaakt. Mooi toch?

Wederom een mooie aflevering van WidowTalk voor iedereen die wil kijken hoe je tot een andere mindset kan komen en je verdrietige gedachten daadwerkelijk kan ombouwen naar een sentimentele glimlach.”

Luister de podcast via Springcast of Spotify

Via de afbeelding hieronder ga je meteen naar de pagina op de website van Widows & Widowers waar je de podcast kunt beluisten.

Luister je liever via Spotify? Klik dan op het logo hiernaast om meteen naar de podcast aflevering op Spotify te gaan

Help jij mensen om te gaan met rouw en verlies? Kom dan op 9 december naar het event ‘Geef kleur aan verlies’ in Zeist.

Gerelateerde artikelen: