Partners:
Ziazan

Beeldmerk logo
Logo Ziazan

Vul je Sqribox opleiding aan: leer de taal van kleur

Versta jij de taal van kleur?

Verrassend toch, wat kleuren kunnen vertellen. Het lijkt wel helderziendheid maar het is gewoon te leren.

 • Achterhaal eenvoudig wat er speelt bij je cliënt. Ook als deze het niet onder woorden kan brengen.
 • Kies gefundeerd kleuren voor sqribls zodat je cliënt het maximale uit het proces haalt.
 • Bovendien verrijkt het ook je eigen leven.

 

Kleur werkt rechtstreeks op je in. Razendsnel, zonder tussenkomst van gedachten. Voordat je het weet, heeft het zijn boodschap al afgegeven. Je kunt het dus niet manipuleren of negeren. Daarom is het zo krachtig.

Kleur is overal om je heen. Kleur beïnvloedt je dagelijks zonder dat je er bewust van bent. Je kunt het echter wel bewust gaan gebruiken! Gun jezelf de sleutel naar de magische taal van kleur.

Niet alleen geschikt voor Sqribox, het is altijd en overal toepasbaar

De ervaring van… Henk Beljaars

In de eerste plaats hartelijk dank voor verrassende en gedetailleerde informatie over kleur. Goed gebracht, met veel detail en aanvullende informatie. De opleiding is te vergelijken met een fontein van kleur: voor iedereen een bewustwording over de persoonlijke kleur van het leven.

In korte tijd werd mij duidelijk hoe je kleur toepast. Ook heb ik het effect van kleur op mijzelf en anderen ervaren. Zelfs ik – als nuchter iemand – was verrast. Het was daarmee voor mij niet alleen een cursus met de juiste informatie. Het heeft mij duidelijk gemaakt dat kleuren en het gebruik ervan past in de strategieën van het leven.

De ervaring van… Shirley Simons

Ik was niet specifiek op zoek naar een opleiding. Marielle verraste mij met de uitleg van de kleuren die ik had gekozen voor mijn oude visitekaartje. Deze kleuren vertelden precies wie en waar ik op dat moment was, zeer treffend. Deze diepere betekenis van kleur oversteeg het beeld en de kennis die ik tot dan toe over kleur had opgedaan. Het gaat niet alleen om wat kleur met je doet, maar ook waarom. Als woonstylist lever ik maatwerk en adviseer ik een persoonlijke huisstijl. Ik vond het waardevol te leren kleur bewuster in te zetten bij de inrichting van een interieur. Daarom besloot ik bij Marielle de opleiding te volgen.

Trots ben ik dat ik mijn diploma heb behaald. De cursusdagen waren zeer leerzaam en nuttig. Het werd door Marielle op een prettige manier gepresenteerd. Vriendelijk en met ruimte voor humor, doch serieus. De opbouw van het programma was gevarieerd. Het materiaal vond ik visueel aantrekkelijk en verhelderend. De opleiding heeft voor mij zeker een toegevoegde waarde. Niet alleen voor mijn werk, maar ook voor mijn eigen presentatie.

Mij is inmiddels duidelijk hoe ik met kleur een bepaald effect kan bereiken. De kleuren van mijn nieuwe logo, huisstijl en website zijn nu bewust samengesteld. Bovendien ben ik attenter bij mijn kledingkeuze. Zo was de cursus ook zeer handig voor het totaalplaatje; ik heb tevens een krachtiger uitstraling gekregen.

Waarom de taal van kleur voor jezelf?
 • Je groeit als persoon;
 • Je meer op je gevoel te leert vertrouwen. Je hoofd weet dat het klopt!
 • Je meer inzicht krijgt in anderen door naar hun kleuren te kijken. Relaties worden beter;
 • Je meer innerlijke rust gaat ervaren;
 • Je gemakkelijker je persoonlijke doelen bereikt.
Waarom de taal van kleur voor anderen?
 • Je op een geborgen wijze vage, latente dingen concreet kunt maken;
 • Het bij zowel bij kinderen als volwassenen werkt;
 • Het een fantastische tool voor (kinder)coaches, leerkrachten, trainers of creatief therapeuten is;
 • Je het op heel veel manieren kunt inzetten, ook buiten Sqribox.
Voor wie is het interessant?
 • Voor iedereen die Sqribox gebruikt
 • Voor iedereen die persoonlijk en professioneel wil groeien
 • Voor iedereen die zichzelf en zijn/haar cliënten nieuwe inzichten gunt
 • Voor iedereen die zijn of haar potentie wil verzilveren

De taal van kleur heeft meer power dan je denkt

Na de basistraining beheers jij de taal van kleur. Dat geeft zo veel helderheid en inzicht! De psychologie van kleur heeft geen geheimen meer voor je. Je wereld zal nooit meer hetzelfde zijn.

 

De taal van kleur als basis

Elke kleur heeft zijn eigen betekenissen, eigenschappen en toepassingen. Tijdens de training dompelen we ons per kleur volledig onder. We mediteren, creëren en inspireren. Je gaat de kleur visualiseren, voelen en ervaren. We kijken naar alle aspecten die de taal van kleur zo magisch maken.

Stap voor stap groeit je intuïtie en creativiteit. Na afloop weet je van de 19 belangrijkste kleuren hoe je deze in het dagelijks leven gebruikt. Voor jezelf, voor anderen en voor Sqribox.

Ik werk met kleine groepen (max. 6 personen) met veel individuele aandacht. Je krijgt alle ruimte voor je vragen. We maken de training bovendien persoonlijk door voorbeelden uit de praktijk te gebruiken.

 

Praktische informatie

De cursus bestaat uit 8 dagdelen van elk drie uur.
Na afronding ontvang je een certificaat.
Lesmomenten worden verder samen met de deelnemers vastgesteld.

 

Na module 1 kan je je bij mij nog verder verdiepen in de taal van kleur met module 2.