Professioneel anderen helpen terugval in oude patronen te voorkomen

Sqribox Practitioner

Sqribox versterkt jouw coachingsresultaten.....

....door het brein van jouw cliënten vóór hen te laten werken

Sqribox: van frustratie naar super resultaat

De laatste 30+ jaar heb ik een ontwikkeling doorgemaakt die ik vooraf nooit had kunnen voorzien. Zowel professioneel als privé werd ik ontzettend uitgedaagd in mijn eigen overtuigingen. Regelmatig liep ik tegen mezelf wat me vroeg om mezelf verder te ontwikkelen.

Hoe meer ik daar mee bezig was, hoe hoger de frustratie opliep. Ik wist wel wat ik anders wilde. Maar hoe liet ik dat beklijven zodat het een nieuwe ‘tweede natuur’ werd? Dat bleek een lastige.

Met het schrijvend tekenen werd het een peuleschil en was meteen het zaadje geplant voor het onderzoek dat uiteindelijk resulteerde in Sqribox.

De uitdagingen die ik ben tegengekomen, zijn herkenbaar voor veel mensen: wie loopt er niet af en toe vast in oude overtuigingen die je niet meer helpen! Als je die blijvend weet om te buigen haal je zoveel meer uit jezelf en met Sqribox gebeurt dit op een leuke en luchtige manier.

Daniëlle portret staand

Met Sqribox blijft elke verandering
letterlijk en figuurlijk hangen.

Wat krijg je allemaal?

Een praktische toolbox voor de professional met alles wat je nodig hebt om Sqribox optimaal te integreren in jouw sessies
Een combinatie van live lessen, zoom-sessies en online naslagwerk in een e-learning omgeving. Zowel theoretische onderbouwing als praktische sessie met veel interactie en een certificaat als afsluiting
Ondersteuning in de vorm van: persoonlijke begeleiding bij de implementatie in jouw praktijk; toegang tot de maandelijkse online Q&A en themasessies; en connectie met andere professionals in de Community
Een Jaar-licentie inbegrepen met toegang tot ledenproducten, bijeenkomsten en vele kortingen en uitgebreide verdienmogelijkheden via het affiliate programma
Toegang tot bijna 100 GRATIS praktische en inspirerende sjablonen op A4 en A5 formaat met gemakkelijke zoekfunctie
Beschikbaarheid van uniek materiaal met korting ter uitbreiding en aanvulling van jouw troolbox die alleen door professionals besteld kunnen worden
Extra online zichtbaarheid via de Sqribox Professional pagina
Gratis terugkomdag met lunch, inspirerende workshops, uitwisseling van ervaringen en ideeën

Als coach heb ik genoten van de opleiding. De lessen zijn interactief met veel duidelijke onderbouwde (wetenschappelijke) theorie. En tegelijkertijd ook lekker praktisch om zelf je coaching skills in combinatie met deze nieuwe methode te kunnen proberen en te ontdekken hoe je het kunt inzetten bij je cliënten.

Sqribox heb ik als een zeer effectieve methode mogen ervaren waarbij het mes aan vele kanten snijdt: door het schrijven treedt de kracht van herhaling sterk in werking én doordat dit vervolgens leidt tot een prachtig visuele uitkomst wordt de overtuiging ook nog eens goed en vlot verankerd. Het hoge “leuk en makkelijk om te doen gehalte” maakt het tot een waardevolle aanvulling op mijn toolbox!

Hillegonda Schaaphok

De volgende training start op 9 september 2024

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Alles op een rijtje

Complete training ter waarde van €2.942

 

Nu voor € 1.997

 

Met Sqribox heb jij een glasheldere oplossing.

Reserveer jouw plek in de volgende training en laat klanten moeiteloos hun ingezette veranderingen verankeren

Veel gestelde vragen

Vrijwel alle methoden, technieken en werkvormen voor coaches en therapeuten richten zich primair op bewustwording, het krijgen van inzicht en het in beweging zetten van mensen ofwel inzetten van een gedragsverandering. Deze verandering dan ook daadwerkelijk laten beklijven vraagt iets totaal anders, waar deze tools niet in voorzien. Sqribox vult die lacune juist aan.

Sqribox is geen vervanging van de tools waar je al mee werkt. Het is juist ontwikkeld als aanvulling hierop. Met Sqribox zorg je ervoor dat het succes dat je hebt behaald, onder andere met de inzet van jouw tools, ook daadwerkelijk blijft hangen en jouw klant niet terugvalt. Het versterkt de inzet van de tools die je al gebruikt.

Sqribox is een perfecte aanvulling op vrijwel alle gangbare tools. Of dat nu NLP is, ACT, hypnotherapie of systeemcoaching. Of je nu werkt met cognitieve gedragstherapie, energetisch werkt of een holistische aanpak hebt.

In de Basistraining leer je de grondbeginselen van Sqribox. Je weet welke theorie er in hoofdlijnen onder ligt en je weet hoe je zelf een sqribl maakt. Wanneer je zelf in staat bent om tot de juiste tekst (affirmatie, overtuiging, intentie) te komen, dan kun daarna prima aan de slag voor jezelf. Echter, als professional wordt meer van je gevraagd. De Practitioner training heeft veel meer diepgang en gaat juist in op vraagstukken die naar boven komen als je andere mensen begeleidt. Buiten dat je veel meer theoretische achtergrondinformatie krijgt, krijgt je een diversiteit aan hulpmiddelen en tools aangereikt, waarvan een deel online terug te vinden is en een deel ook bestaat uit concrete hulpmiddelen die in de professionele toolbox zitten. Hierdoor kun je optimaal afstemmen op jouw klant en Sqribox heel divers inzetten. Bovendien leer je hoe en waarom mensen kunnen vastlopen in het maken van een sqribl, welke informatie daar onder zit en hoe je van daaruit weer patronen kunt doorbreken en doorpakken. Kortom, waar de Basistraining vooral is gemaakt om zelf met Sqribox aan de slag te gaan, richt de Practitioner zich juist op de diepgang die van jou als professional wordt gevraagd.

Bij NLP wordt inderdaad aandacht besteed aan verankering. Alleen is dat vaak vrij beperkt. Eén van de dingen die je bij NLP leert is dat mensen een verschillende voorkeur representatiesystemen kunnen hebben. In de Sqribox Professional Toolbox zitten hulpmiddelen die hierop inspelen. Als je dus weet welk representatiesysteem voor iemand het beste werkt, dan vind je een naadloze tool om de vertaalslag te maken naar een sqribl voor de verankering van het geleerde. In de techniek van het schrijvend tekenen, dat onder Sqribox ligt, worden alle representatiesystemen ingezet. Dus of iemand nou visueel, auditief of kinesthetisch is (of een combinatie wat meestal het geval is); je haakt hier altijd op aan bij het inzetten van Sqribox. Daarmee wordt de verankering een stuk dieper dan zonder de inzet van Sqribox.

De licentie voor het eerste jaar zit inbegrepen in de Practitioner training. Hier zit namelijk onder andere de gratis toegang in tot alle sjablonen in twee verschillende formaten. Ervaring leert dat die erg veel gebruikt worden. De jaarlijkse licentie is overigens slechts € 199,=. Wil je weten wat er precies in zit, naast de sjablonen? Je kunt hier de flyer downloaden zodat je precies kunt zien wat je aan waarde krijgt. Na een jaar kun je altijd besluiten om de licentie niet te verlengen. Je blijft toegang houden tot je Practitioner training, maar de gratis sjablonen, toegang tot aanvullend materiaal, diverse bijeenkomsten en kortingen vallen dan weg.

Nee helaas. De Practitioner training borduurt verder op de Basistraining en gaat er vanuit dat je deze al hebt gevolgd. Weet je nu al zeker dat je de Practitioner wil gaan doen? Meld je dan aan voor de Sqribox 4 Professionals opleiding. Dit is een totaalpakket waarin de Basistraining, de Practitioner training, de professionele toolbox én de licentie voor het eerste jaar allemaal in zitten. En als je dit ineens bestelt, ben je een stuk voordeliger uit dan wanneer je dit los bestelt.

Nee. Als je met teams werkt, heb je ander materiaal nodig en verschilt de opzet en inzet van jouw sessies. In de aanvullende Teams module maak je kennis met de SqribArt en hoe je met dit materiaal kunt werken. Je kunt deze module meteen mee bestellen. Dan ben je voordeliger uit. Heb je de Basistraining nog niet gedaan en wil je met teams gaan werken? Meld je dan aan voor de Sqribox 4 Teams opleiding. Dan krijg je meteen een voordelig starterspakket waarin de Basistraining, Practitioner training én de Teams module zijn opgenomen.

Ja, dat kan zeker! Na de Practitioner training is het mogelijk om de Master opleiding te doen van 1 jaar. In dat jaar duik je nog meer de diepte in én loop je mee in trainingen en workshops. Daarna ben je in staat zelf de Sqribox Basistraining én Practitioner training te geven. En je hoeft de trainingen niet zelf te maken, want via het affiliatie systeem bestelt iedere deelnemer rechtstreeks de trainingen bij Sqribox en krijgen ze toegang tot het LMS-systeem en de sjablonen. En jij ontvangt 80% van elke aanmelding en natuurlijk al het trainingsmateriaal zoals de slide decks en hand-outs. Neem contact op voor meer informatie.

De theorie over het brein beslaat slechts een klein deel van de opleiding. We besteden hier maar 2 lessen aan. In de overige 8 lessen leer je juist te werken met de toolbox en de vertaalslag te maken van jouw manier van coachen naar Sqribox. Er zitten ook veel praktische opdrachten in én we gaan in op diverse situaties die kunnen ontstaan wanneer je bij je klant Sqribox inzet. Dat is heel specifiek voor Sqribox en komt in andere trainingen niet aan bod. Wil je weten hoe de training er precies uitziet? Download dan hier de folder met met meer informatie.