Ervaar wat Sqribox doet met jouw brein

Proeverij - veranker jouw mindset

Maak praktisch kennis met Sqribox ....

.... en maak jouw eerste Sqribl

Sqribox: van frustratie naar super resultaat

De laatste 30+ jaar heb ik een ontwikkeling doorgemaakt die ik vooraf nooit had kunnen voorzien. Zowel professioneel als privé werd ik ontzettend uitgedaagd in mijn eigen overtuigingen. Regelmatig liep ik tegen mezelf wat me vroeg om mezelf verder te ontwikkelen.

Hoe meer ik daar mee bezig was, hoe hoger de frustratie opliep. Ik wist wel wat ik anders wilde. Maar hoe liet ik dat beklijven zodat het een nieuwe ‘tweede natuur’ werd? Dat bleek een lastige.

Met het schrijvend tekenen werd het een peuleschil en was meteen het zaadje geplant voor het onderzoek dat uiteindelijk resulteerde in Sqribox.

De uitdagingen die ik ben tegengekomen, zijn herkenbaar voor veel mensen: wie loopt er niet af en toe vast in oude overtuigingen die je niet meer helpen! Als je die blijvend weet om te buigen haal je zoveel meer uit jezelf en met Sqribox gebeurt dit op een leuke en luchtige manier.

Aan het eind heb je een goed beeld van Sqribox én heb je jouw eerste sqribl gemaakt! Eén die een plekje aan de muur verdient.

Wat krijg je allemaal?

Een boekje met 10 verschillende werkbladen op postkaartformaat. Leuk om te maken én te versturen.
Een e-learning met achtergrondkennis, 12 themabladen en vele weetjes.
Praktische zoom sessie waarin je zelf aan de slag gaat en je eerste sqribl gaat maken met het materiaal dat je hebt ontvangen
Ervaar zelf hoe Sqribox werkt en de toegevoegde waarde van deze werkvorm voor jouw praktijk
Krijg inzicht in hoe je brein werkt en hoe Sqribox hier op een slimme en creatieve manier gebruik van maakt
Besluit je verder te gaan met Sqribox? Dan ontvang je de investering van deze proeverij terug en volg je hem dus GRATIS

De Sqribox proeverij was interessant, leuk om te doen en goed gefaciliteerd door Danielle. Haar duidelijke toelichting en de rust waarmee ze deelnemers meeneemt in een oefening waarbij je zelf met de Sqribox aan de slag gaat.
Het is een uitstekend instrument om als coach in je toolbox te hebben.
En met Danielle kun je in de proeverij echt ervaren hoe het is om het te gebruiken.


Helen Kho

Alles op een rijtje

Materiaal Proeverij: kaartenboekje en fijnschrijvers

Complete Proeverij ter waarde van €183

Voor € 49

Met Sqribox word jij steeds meer jezelf

Meld je nu aan en kom zelf ervaren wat Sqribox voor jou doet!

Veel gestelde vragen

Vrijwel alle zelfhulpmethoden, -technieken en -werkvormen richten zich primair op bewustwording, het krijgen van inzicht en het jou in beweging zetten, ofwel inzetten van een gedragsverandering. Deze verandering dan ook daadwerkelijk laten beklijven vraagt iets totaal anders, waar deze tools niet in voorzien. Sqribox vult die lacune juist aan.

Sqribox is geen vervanging van de tools waar je al mee werkt. Het is juist ontwikkeld als aanvulling hierop. Met Sqribox zorg je ervoor dat het succes dat je hebt behaald en de verandering die je hebt ingezet, ook daadwerkelijk blijft hangen en je niet terugvalt in oude patronen. Het versterkt de inzet van de tools die je al gebruikt.

Sqribox is een perfecte aanvulling op vrijwel alle gangbare tools. Of dat nu NLP is, ademhaling, meditatie of EFT. Of je nu werkt met lichaamswerk, energetisch of een holistische aanpak hebt.

In de schrijf challenge in het e-Werkboek of het gratis kennismakingspakket maak je kennis met het de techniek van het rondschrijven. Bij Sqribox ga je echter schrijvend tekenen. Juist daar zit veel klracht in. Deze techniek ga je in de proeverij, onder begeleiding ervaren.

Bij NLP wordt inderdaad aandacht besteed aan verankering. Alleen is dat vaak vrij beperkt. Eén van de dingen die je bij NLP leert is dat mensen een verschillende voorkeur representatiesystemen kunnen hebben. In de Sqribox Professional Toolbox zitten hulpmiddelen die hierop inspelen. Als je dus weet welk representatiesysteem voor jou het beste werkt, dan vind je een naadloze tool om de vertaalslag te maken naar een sqribl voor de verankering van het geleerde. In de techniek van het schrijvend tekenen, dat onder Sqribox ligt, worden alle representatiesystemen ingezet. Dus of je nou visueel, auditief of kinesthetisch bent (of een combinatie wat meestal het geval is); je haakt hier altijd op aan bij het inzetten van Sqribox. Daarmee wordt de verankering een stuk dieper dan zonder de inzet van Sqribox.

Na de proeverij kun je kiezen of je meer voor jezelf met Sqribox wilt werken of er ook professioneel mee aan de slag wilt. In beide gevallen start je met de Basistraining. de investering van de proeverij terug als korting op de training via de kortingscode die je ontvangt.
Weet je nu al zeker dat je binnen jouw coach- or trainingspraktijk met Sqribox aan de slag wilt? Meld je dan aan voor Sqribox 4 Professionals. Dit is een totaalpakket waarin de Basistraining, de Practitioner training, de professionele toolbox én de licentie voor het eerste jaar allemaal in zitten. En als je dit ineens bestelt, ben je een stuk voordeliger uit dan wanneer je dit los bestelt. Ook hier kun je bij aanmelding de kortingscode gebruiken waardoor je de proeverij gratis volgt.

Het antwoord op deze vraag is nog in bewerking

De techniek van het schrijvend tekenen is inderdaad heel eenvoudig. Gelukkig maar! Daardoor kun je het juist zo gemakkelijk inzetten en kan iedereen het doen. Echter, dat betekent niet dat er niet heel veel theorie en wetenschap achter zit en dat je het niet verkeerd kunt inzetten. Om te snappen wat er achter zit, waar je rekening mee moet houden, wat je wel en juist niet moet doen en wat er fout kan gaan (en hoe je dit natuurlijk kunt oplossen en voorkomen) is de Basistraining onmisbaar. Bovendien kun je de inzet met de sjablonen en de Sqribook echt helemaal afstemmen op jouw persoonlijkheid en proces.

Op google reviews zijn tientallen reviews te vinden van mensen die jou zijn voorgegaan. Via deze link kun je ze op je gemak bekijken.

Meld je meteen aan voor de Proeverij!