Herprogrammeer moeiteloos en met plezier jouw brein

Sqribox Basistraining

Zet praktisch jouw brein vóór jou aan het werk

Sqribox: van frustratie naar super resultaat

De laatste 30+ jaar heb ik een ontwikkeling doorgemaakt die ik vooraf nooit had kunnen voorzien. Zowel professioneel als privé werd ik ontzettend uitgedaagd in mijn eigen overtuigingen. Regelmatig liep ik tegen mezelf wat me vroeg om mezelf verder te ontwikkelen.

Hoe meer ik daar mee bezig was, hoe hoger de frustratie opliep. Ik wist wel wat ik anders wilde. Maar hoe liet ik dat beklijven zodat het een nieuwe ‘tweede natuur’ werd? Dat bleek een lastige.

Met het schrijvend tekenen werd het een peuleschil en was meteen het zaadje geplant voor het onderzoek dat uiteindelijk resulteerde in Sqribox.

De uitdagingen die ik ben tegengekomen, zijn herkenbaar voor veel mensen: wie loopt er niet af en toe vast in oude overtuigingen die je niet meer helpen! Als je die blijvend weet om te buigen haal je zoveel meer uit jezelf en met Sqribox gebeurt dit op een leuke en luchtige manier.

Met Sqribox blijft elke verandering
letterlijk en figuurlijk hangen.

Wat krijg je allemaal?

Een praktische toolbox uniek teken en schrijfmateriaal en A4 Sqribook in handige meeneembox
Een compleet E-learning programma met daarin de lessen die je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen met Sqribox op jouw eigen tempo
Een jaar lang toegang tot de 2-maandelijkse online Q&A sessies via zoom. Stel al jouw vragen rechtstreeks aan een professionele trainer en kom in contact met andere gebruikers
Toegang tot tientallen praktische en inspirerende sjablonen met gemakkelijke zoekfunctie
Je wordt op weg geholpen met tientallen krachtwoorden en inspirerende affirmaties
Meld je aan als affiliate en verdien 10% cashback voor iedereen die zich via jou aanmeld voor een proeverij of basistraining

Het klopt helemaal tot in detail. Over alles is goed nagedacht en er wordt vanuit een duidelijke visie gewerkt. Een mooi instrument om mee te werken en het werkt!! Ervaar het zelf door deel te nemen aan een cursus en je weet wat het voor je kan doen.


Marleen Claassen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Nu lanceringsaanbod: alleen geldig bij aanmelding vóór juni
Heb je de proeverij gevolgd? Vergeet dan niet je kortingscode te verzilveren!

Alles op een rijtje

Kleurtjes Sqribox basis toolbox

Complete training ter waarde van €731

Speciaal lanceringsaanbod van
€ 497 voor € 249

Met Sqribox word jij steeds meer jezelf

Meld je nu aan en ga met jouw mindset aan de slag
waar je wilt, wanneer je maar wilt

Veel gestelde vragen

Vrijwel alle zelfhulpmethoden, -technieken en -werkvormen richten zich primair op bewustwording, het krijgen van inzicht en het jou in beweging zetten, ofwel inzetten van een gedragsverandering. Deze verandering dan ook daadwerkelijk laten beklijven vraagt iets totaal anders, waar deze tools niet in voorzien. Sqribox vult die lacune juist aan.

Sqribox is geen vervanging van de tools waar je al mee werkt. Het is juist ontwikkeld als aanvulling hierop. Met Sqribox zorg je ervoor dat het succes dat je hebt behaald en de verandering die je hebt ingezet, ook daadwerkelijk blijft hangen en je niet terugvalt in oude patronen. Het versterkt de inzet van de tools die je al gebruikt.

Sqribox is een perfecte aanvulling op vrijwel alle gangbare tools. Of dat nu NLP is, ademhaling, meditatie of EFT. Of je nu werkt met lichaamswerk, energetisch of een holistische aanpak hebt.

In de Proeverij heb je kennisgemaakt met Sqribox. Onder begeleiding heb je een sqribl gemaakt, maar je hebt nog niet geleerd hoe je tot de juiste afbeelding en tekst komt. Ook hebben we het niet gehad over de do’s en don’ts waar je rekening mee dient te houden om te voorkomen dat het juist tegen je gaat werken. Kortom, je leert juist in de Basistraining wat jouw brein nodig heeft, hoe het verweven zit in Sqribox en op welke manier je voorkomt dat je het verkeerd inzet. Daarnaast krijg je handvatten om moeiteloos alle elementen die bij jouw specifieke proces horen, boven water te krijgen zodat je er praktisch mee aan de slag kunt.

Bij NLP wordt inderdaad aandacht besteed aan verankering. Alleen is dat vaak vrij beperkt. Eén van de dingen die je bij NLP leert is dat mensen een verschillende voorkeur representatiesystemen kunnen hebben. In de Sqribox Professional Toolbox zitten hulpmiddelen die hierop inspelen. Als je dus weet welk representatiesysteem voor jou het beste werkt, dan vind je een naadloze tool om de vertaalslag te maken naar een sqribl voor de verankering van het geleerde. In de techniek van het schrijvend tekenen, dat onder Sqribox ligt, worden alle representatiesystemen ingezet. Dus of je nou visueel, auditief of kinesthetisch bent (of een combinatie wat meestal het geval is); je haakt hier altijd op aan bij het inzetten van Sqribox. Daarmee wordt de verankering een stuk dieper dan zonder de inzet van Sqribox.

Nee helaas. De Basistraining richt zich echt op gebruik voor jezelf. Je leert de grondbeginselen van Sqribox. Je weet welke theorie er in hoofdlijnen onder ligt en je weet hoe je zelf een sqribl maakt. Wanneer je zelf in staat bent om tot de juiste tekst (affirmatie, overtuiging, intentie) te komen, dan kun daarna prima aan de slag voor jezelf. Echter, als professional wordt meer van je gevraagd. Daarvoor is de Practitioner training ontwikkeld. Deze gaat juist in op vraagstukken die naar boven komen als je andere mensen begeleidt. Buiten dat je veel meer theoretische achtergrondinformatie krijgt, krijgt je een diversiteit aan aanvullende hulpmiddelen en tools aangereikt. Hierdoor kun je optimaal afstemmen op jouw klant en Sqribox heel divers inzetten. Kortom, waar de Basistraining vooral is gemaakt om zelf met Sqribox aan de slag te gaan, richt de Practitioner zich juist op de diepgang die van jou als professional wordt gevraagd.

Weet je nu al zeker dat je de Practitioner wil gaan doen? Meld je dan aan voor Sqribox 4 Professionals. Dit is een totaalpakket waarin de Basistraining, de Practitioner training, de professionele toolbox én de licentie voor het eerste jaar allemaal in zitten. En als je dit ineens bestelt, ben je een stuk voordeliger uit dan wanneer je dit los bestelt.

Ja, dat kan zeker! Na de Basistraining is het mogelijk om de Practitioner training te doen. Je kunt dan voor jezelf nog meer diepgang bereiken of Sqribox professioneel inzetten als coach, trainer of therapeut. Bovendien ontvang je een uitgebreide professionele toolbox met een diversiteit aan aanvullende materialen en tools. Wil je weten wat er in de Practitioner training wordt behandeld? Download dan hier de flyer.

Verschillende mensen maken hun eigen tekeningen voor de sqribl. Zij gebruiken de sjablonen veel minder. Om de training zo voordelig en laagdrempelig mogelijk te maken voor iedereen, is ervoor gekozen daarom de sjablonen niet in de prijs van de training op te nemen. Zo betaal je alleen voor de sjablonen die je ook echt gebruikt. De sjablonen worden op maat gemaakt voor Sqribox en kosten slechts € 2,= excl. btw per stuk en na aankoop kun je hem zo vaak gebruiken als je maar wilt. Wil je onbeperkt en gratis gebruik maken van alle sjablonen? In de Practitioner training krijg je toegang tot nog meer sjablonen, gratis én in twee verschillende formaten. In de Sqribox 4 Professionals opleiding zit alles gecombineerd voor nog meer mogelijkheden.

Het antwoord op deze vraag is nog in bewerking

Bij de Basistraining kun je een jaar lang gebruik maken van de online Q&A sessies. Deze vinden elke twee maanden plaats via Zoom. Bij aanvang van de training ontvang je de data, tijden en de zoom link. Bovendien ontvang je op de dag van de Q&A een reminder, zodat je nooit op zoek hoeft naar de juiste link. Je hoeft je nergens voor aan te melden, maar kunt gewoon op de link klikken om aan te sluiten. Ook leuk om de ervaringen van anderen te horen en in contact te komen met andere gebruikers. De Q&A wordt begeleid door een professionele Sqribox trainer die jou verder op weg helpt. Dus zet ze meteen alvast in jouw agenda.