Werk jij vooral met groepen mensen en teams? Dan is Sqribox 4 Teams voor jou de perfecte aanvulling! Dé werkvorm waarbij je een groep samen laat werken aan één symbolisch kunstwerk, dat meteen klaar is en opgehangen kan worden.

Breng het geleerde zichtbaar in de praktijk

Je bent met een team druk bezig geweest en jullie hebben flinke stappen gezet! Er is veel inzicht in de samenstelling van de groep, ieders bijdrage hierin en waar het team samen naar toe wil werken.

Als afsluiting laat je iedereen zijn of haar bijdrage aan het team vastleggen in een tegel. Iedereen schrijft een eigen tekst en werkt tegelijkertijd mee aan de totale groepsafbeelding!

Met zijn allen naar één doel

Als resultaat van de strategische sessie die jij hebt begeleidt, weet iedereen waar het team naartoe gaat werken. Of dit nu in doel, intentie of kernwaarden is. Nu dit nog verankerd krijgen.

Dat kan door iedereen deze nieuwe woorden te laten schrijven en vertalen in één symbolische afbeelding. Waar je in de vorige variant iedereen zijn eigen bijdrage liet schrijven, schrijft hier juist iedereen dezelfde boodschap, zodat deze bij iedereen wordt verankerd.