Het is onze missie om mensen te helpen hun gewenste overtuiging en doelen te verankeren, zodat ze steeds meer kunnen worden wie ze zijn en meer vrijheid en plezier kunnen ervaren.

Verandering in gedrag is ontzettend moeilijk en is vaak ook maar tijdelijk. Voor blijvende verandering is een concreet doel en een verregaande overtuiging absoluut nodig.

Sqribox helpt gebruikers om dat mogelijk te maken. Het is ons doel om uiteindelijk dé tool te worden die gedragsverandering uiteindelijk kan realiseren en daar ook internationaal bekend om staat.

De drijvende kracht achter Sqribox is Daniëlle Botermans.

Daniëlle is al sinds jonge leeftijd gefascineerd door het menselijk wezen. Wat drijft een individu om bepaalde keuzes te maken? Welk effect heeft dat op groepsdynamiek? Wanneer ervaart iemand controle over zijn of haar eigen leven en hoe bereik je dat?

Na jarenlange ervaring als leidinggevende binnen uiteenlopende bedrijven heeft Daniëlle zich steeds meer gericht op persoonlijk leiderschap.

Met een combinatie van verschillende methodes haalt ze onzichtbare dynamieken boven binnen een persoon of een organisatie.

Uiteindelijk is Daniëlle erin geslaagd om haar brede kennis en ervaring te vatten in het complete trainingsprogramma Sqribox. 

Connect met Daniëlle op LinkedIn >>>