Wat leuk dat je bij de lancering was van BNI Best Business Online! En helemaal fantastisch dat je de virtuele goodiebag aan het onderzoeken bent. Daar staat zoveel waardevols in. Jij bent in elk geval benieuwd wat Sqribox te bieden heeft.

Misschien weet je nog niet precies wat Sqribox eigenlijk inhoudt. Sqribox is een werkvorm die op je op een leuke en speelse wijze helpt om een verandering verankerd te krijgen, zodat deze écht blijft hangen.

In het GRATIS kennismakingspakket kun je een werkblad downloaden waar je stap voor stap zelf aan de slag kunt met de techniek. Wil je dé optimale ervaring? Doorloop dan de stappen van de challenge die je vindt in de training waar je toegang tot krijgt. Ook zie je hier verschillende voorbeelden van sqribls terug.

BNI sqribl
Detail BNI sqribl met tekst ‘geven loont’

Eén van de onderdelen van Sqribox waar de Certified Professionals gretig gebruik van maken, zijn de sqriblonen. Dit zijn speciaal voor Sqribox ontworpen sjablonen. Afbeeldingen, die geschikt zijn om in te schrijven. De Sqriblonen bibliotheek groeit continu en jij kunt hier een maand lang in rondkijken en ervaren wat hier allemaal te vinden is. Heb je een sqribloon gevonden die jij helemaal te gek vindt en waar je wel eens mee aan de slag zou willen? Dan kun je die GRATIS downloaden.

Heel veel plezier met jouw Sqribox ervaring. En vergeet natuurlijk niet de ‘goodies’ van de andere leden van BNI Best Business Online te checken.